Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Krukowski emilia wilczewska *** *** Bartek Brzyśkiewicz Marek P Mateusz Matias Mariusz0o halotunowa SzczepanS Ann31 Marian Zamojski Monika J Kasia :) (25840 niezalogowanych)
1 Post

(^marta^)
Wiking
tutaj robia usg miedzy 18 a 19 tyg ciazy i wtedy bardzo ladnie widac plec. Ja mialam robone usg w kvinekliniken i polecam wszystkim. Lekarze baaardzo milii i naprawde dlugo patrza i sprawdzaja wszystko.ja dostalam 7 zdjec w tym jedno 3D za freee. podobno sie placi np w stawanger
ja mam dwie dziewczynki odwrotnie niz Wy heh...
a chcialam chlopca w dwoch przypadkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Zuzanna ...
(zuzka27)
Nowicjusz
magda, nam powiedzieli w Nor na usg że bedziemy mieli chłopca, fakt że pani była zaskoczona że chcemy znać płeć i musiała się trzy razy upewnić że chcemy to zrobić ale wkońcu pokazała nam siusiaczka To może i Tobie powiedzą co będziesz miała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Joanna W.
(asiunia1987)
Nowicjusz
witajcie mamusie ja tez mam termina na lipiec irowniez chcialaby znac plec dziecka ale usg mam dopiero prawie za mieiac wiec zobaczymy mam synka króry ma 15 mies no i teraz oczekuje na drugie malenstwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
joanna wamka
(joanna13)
Wiking
Hej!!!!

Obecnie jestem w 36 tyg. ciązy)))) Termin mam na 1 marca!! To moja pierwsza ciaza. Mamy z mezem juz wszystko przygotowane dla naszego malenstwa... i czekamy...

Bardzo boję sie SAMEGO porodu. Czy ktoś może coś napisać, jakieś relacje z porodu w Norwegii, ja mieszkam w Grimstad ( koło Arendal i tam też bede rodzic). Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Zuzanna ...
(zuzka27)
Nowicjusz
joanna13, nie ma co się bać, pomyśl sobie że codziennie tyle kobiet rodzi i jakoś dają radę
W moim przypadku to poród wspominam bardzo dobrze, bolało bo trochę boleć musiało, poza tym to byłam zła bo rodziłam w nocy a strasznie mi się spać chciało a spać wiadomo nie mogłam przez bóle Urodziłam siłami natury bez żadnych znieczuleń i dopalaczy a personel był naprawdę bardzo sympatyczny i pomocny.
Nie martw się i nie myśl o tym, będzie dobrze.
Wszystko jest do przeżycia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
A ja dopiszę tylko do wypowiedzi zuska27 ,że szybko o wszystkim się zapomina jak już ma się w ramionach śliczne małe maleństwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
zgadzam sie!
Ja wiem,ze bolalo...ale nic juz praktycznie nie pamietam.Heh.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Zuzanna ...
(zuzka27)
Nowicjusz
oj, to prawda w sekunde zapomina się o bólu Najpiękniejsza chwila w życiu, jak się zobaczy maleństwo które nosiło się w sobie przez 9 miesięcy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
Moj Krystianek sie do mnie usmiechnal gdy wyskoczyl z brzuszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
np popatrzcie a ja myślałam że tylko ja tak szybko zapomniałam o bólu.pierwsze dziecko wyskoczyło nie wiem kiedy i nawet nie poczułam dobrze skórczy za to mój drugi syn to byla masakra.bez znieczulenia,14 godzin z czego przez jakieś 9 godzin chciałam umrzec ale cóż,moment w którym widzisz i przytulasz po raz pierwszy zobaczysz i przytulisz tego małego glutka który sprawił ci tyle bólu to w sekunde zapominasz o wszystkim i wiesz mi w bardzo krótkim czasie myślisz o kolejnej wizycie na porodówce.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok